Verhaaldobbelstenen Noodgeval - Rory's Story Cubes Emergency

€ 9,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Via de dobbelstenen van Rory’s Story Cubes® verzin jij de leukste en gekste verhalen over allerlei onderwerpen. Werp de verteldobbelstenen en vertel een verhaal dat alle afbeeldingen met elkaar verbindt. Laat je fantasie de vrije loop, want elk verhaal is goed!

Met Rory's Story Cubes Primal kun je verhalen vertellen over de prehistorie en andere verkenningstochten. Rory's Story Cubes: Primal bundelt de sets 'Animalia' (Dieren), 'Prehistoria' (Prehistorie) en 'Explore' (Ontdek) en bevat daardoor 9 dobbelstenen.

De Rory Story Cubes zijn een uitvinding voor kleine kinderen die nog geen verhalen kunnen lezen. Maar deze verhaaldobbelstenen zijn ook ideaal voor oudere kinderen die bijvoorbeeld een mondeling (in een vreemde taal!) hebben. Werp de 9 dobbelstenen, maak een combinatie en vertel een mooi verhaal!

Zo werken de Rory Story Cubes

Je bekijkt de dobbelstenen één voor één of gooit ze allemaal op de tafel. Daarna leg je de dobbelstenen naast elkaar. Je kunt ze willekeurig op volgorde leggen, maar je kunt ze ook laten liggen zoals ze zijn gevallen. Begin je verhaal met 'Er was eens ...' en maak een geheel eigen verhaal van de afbeeldingen die op de dobbelstenen staan.

Je kunt de Rory Story Cubes gebruiken om in gesprek te gaan met een leerling, om extra te oefenen met praten of een bepaalde klank(en) uit te spreken. Maar daarnaast zijn de dobbelstenen goed te gebruiken in kleine groepjes leerlingen (met 1 tot 3 spelers). Iedere speler kiest een aantal dobbelstenen uit om een verhaal over te vertellen. Een leerling mag het verhaal beginnen en legt zijn/haar dobbelstenen uit en zo volgen de andere leerlingen. De laatste leerling sluit het verhaal zo goed mogelijk af.

Inhoud van de Rory Story Cubes

  • 9 dobbelstenen met afbeeldingen
  • een klein opbergdoosje (7,5 x 7,5 cm met een magneetje om te sluiten)
  • een kartonnen hoesje met korte gebruiksaanwijzingen voor over het opbergdoosje
  • uitgebreide gebruiksaanwijzingen in een boekje (Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands en Pools)
Meer informatie
SKU 1310-01194
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Verhaaldobbelstenen Noodgeval - Rory's Story Cubes Emergency
Jouw waardering