Topklassers - Wiskunde

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Topklassers Wiskunde deel 2 Werkboek 5 ex

9789026242090

€ 49,60

Topklassers wiskunde set 5 ex 1 Groep 7-8 Werkboek

9789026242076

€ 49,60

Topklassers Wiskunde is bedoelt voor de betere leerlingen in de bovenbouw en onderbouw van groep 5 t/m 8.

Heeft u een of meer leerlingen in de klas die zich snel vervelen? Wilt u hen ook blijven uitdagen? Met de serie Topklassers kunt u de betere leerlingen kennis laten maken met Galileo, Marc Chagall, Spaans of kansberekening.

Topklassers is bedoeld voor de betere leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs. Onder betere leerlingen verstaan we

  • Hoogbegaafde of begaafde, gemakkelijk lerende kinderen;
  • Kinderen die uitblinken in een bepaald vak en die de betreffende jaarstof van dat vak in het leerjaar waarin ze zitten al doorgewerkt hebben;
  • Goede leerlingen die nieuwsgierig zijn naar extra uitdagingen op verschillende terreinen.
Voor al deze leerlingen geldt dat zij een behoorlijke mate van zelfstandigheid moeten bezitten. Met Topklassers kan zowel individueel als met een groep(je) gewerkt worden. Hierbij wordt een beroep gedaan op het analytisch, creatief en praktisch denkvermogen van de leerlingen. Topklassers biedt verbreding en verdieping aan in voor kinderen aantrekkelijke en uitdagende vakgebieden.

Inhoud

Vijf delen met o.a. aandacht voor negatieve getallen, assenstelsels, omtrek, oppervlakte, kwadraten, grafieken, formules, parallellogram, worteltrekken, kansberekenen, machten, reeksen, stelling van Pythagoras, ruimtelijk tekenen, kaarttruc, cirkels en het getal π, sudoku.

Materialen

Het lespakket bestaat uit enkel werkboekjes en bijbehorende antwoordboeken. Het 'Compleet pakket' bestaat uit alle werkboeken in enkelvoud.

Antwoorden

De antwoordenboeken zijn gratis beschikbaar via het tabblad "Inkijk & downloads".

Meer informatie
SKU 61383-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Topklassers - Wiskunde
Jouw waardering