Topklassers - Wetenschap

Niet op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Voor (meer)begaafde leerlingen in de midden- en bovenbouw
Eindelijk is er echt uitdagend materiaal voor (meer)begaafde en gemakkelijk lerende kinderen. Spannend en interessant door een rijk aanbod van onderwerpen, zoals vreemde talen, wiskunde, wetenschap en cultuur. Topklassers. Een uitkomst voor uitblinkers

Topklassers BreinWijzer
Een nieuwe Topklasser, speciaal voor (meer) begaafde leerlingen in de middenbouw. De taken zijn gevarieerd en uitdagend, de lesstof is écht nieuw. Met vragen als: hoe werken onze hersenen? Welke delen van ons brein gebruiken we, en voor wat? Kun je slapend leren? Waarom vergeet je iets? Hersens kunnen je van alles wijsmaken; spannend om te ontdekken hoe. Met tips om leren makkelijker te maken.

‘BreinWijzer’ maakt deel uit van de nieuwe serie Topklassers voor de middenbouw. Het boekje bevat 21 taken. Taak 1 activeert de voorkennis, 2 t/m 19 bieden nieuwe leerstof, taak 20 recapituleert al het voorgaande in spelvorm. Taak 21 is vaak een onderzoek n.a.v. een vraag die de leerling zelf nog heeft over het onderwerp. De evaluatie aan het eind zorgt voor reflectie op het eigen functioneren.

Topklassers De digitale wereld
Een nieuwe Topklasser, speciaal voor (meer) begaafde leerlingen in de middenbouw. De taken zijn gevarieerd en uitdagend, de lesstof is écht nieuw. Met vragen als: hoe ziet de wereld er zonder computer uit? En hoe in 2062? De geschiedenis en toekomst van de computer. Ontwikkeling van games. Pluspunten, gevaren van internet. Hyves, Facebook, hoe kritisch en voorzichtig moet je zijn? Helemaal van deze tijd.

‘De digitale wereld’ maakt deel uit van de nieuwe serie Topklassers voor de middenbouw. Het boekje bevat 21 taken. Taak 1 activeert de voorkennis, 2 t/m 19 bieden nieuwe leerstof, taak 20 recapituleert al het voorgaande in spelvorm. Taak 21 is vaak een onderzoek n.a.v. een vraag die de leerling zelf nog heeft over het onderwerp. De evaluatie aan het eind zorgt voor reflectie op het eigen functioneren.

Topklassers Wetenschap Sterrenkunde, deel 1
Het werkboek staat vol met vragen en opdrachten die direct of indirect te maken hebben met ons zonnestelsel. Planeten, de melkweg, lichtjaren, astronauten, ruimtevaartuigen, eb en vloed, Galileo, uw Topklasser maakt een boeiende en prikkelende reis door het heelal.

Topklassers Wetenschap Natuurkunde, deel 2
Dit werkboek staat vol met vragen en opdrachten die direct of indirect te maken hebben met natuurkunde. Uw topklasser maakt een boeiende en prikkelende reis langs o.a. atomen en moleculen, quarks en spookdeeltjes, relativiteit, kromme ruimte, zwarte gaten, de oerknal, enzovoort.

Topklassers Wetenschap Natuurverschijnselen, deel 3

Het werkboek staat vol met vragen en opdrachten die direct of indirect te maken hebben met natuurverschijnselen. Uw Topklasser maakt een boeiende en prikkelende reis langs o.a. wolken, draaikolken, donder en bliksem, aardbevingen, tsunami’s

Topklassers Wetenschap Scheikunde, deel 4
In dt deeltje wordt aandacht besteedt aan:
water, handen wassen, kokende olie, kristallen maken, moleculen en atomen, stoffen maken en stoffen breken, brand, ontploffingen, azijn, zee, plastics, spijsvertering, medicijnen.

Deel 5 uit de serie Topklassers Wetenschap: Biologie
Met aandacht voor:
huid en haar, infectieziekte, omgaan met je gewicht, hersenen en zenuwen, darwin en de beagle, dinosauriërs, het ontstaan van de mens, creationisme, tuinkers, vogels, verzamelen, bestuiving, nieuwe voedselgewassen, bacteriën, ziekten, stamcellen.

Meer informatie
SKU 9789026242359-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Topklassers - Wetenschap
Jouw waardering