TOP-tot-TEEN-spel

Waardering:
96% of 100
€ 11,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Energizers voor jong en oud!

Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein alert én in goede conditie! Kinderen spelen steeds meer zittend. Helaas ontwikkelen ze zich hierdoor motorisch minder goed.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker waarom lekker fit zijn en bewegen zo belangrijk en goed zijn. Beweging betekent gezondheid voor nu en voor later.

Links, rechts, voor, achter en wissel om!

Met deze hilarische en vrolijke TOP-tot-TEEN-spellen van Uitgeverij Dubbelzes ontdek je spelenderwijs hoe je samen bewust bewegen superleuk kunt combineren met speelplezier!

1 tot 30 spelers

De TOP-tot-TEEN-spellen zijn individueel te spelen, in groepjes van 2 tot 6 spelers, of zelfs met een grote groep of hele klas.

Speelwijze

Op elke kaart staat een beweegopdracht met een ondersteunende illustratie en verduidelijkende tekst. Probeer eerst stuk voor stuk alle TOP-tot-TEEN-opdrachten. Bewegingen die niet (of te moeilijk) door iedereen te maken zijn, kunnen worden geoefend, aangepast of voorlopig nog even uit het spel worden gehaald.

14 kaarten met ster*

De kaarten met een sterretje zijn speciale bewegingen waarmee ritmische (klap)spellen gespeeld kunnen worden. Deze bewegingen zijn alle goed te doen met een of meerdere tussenklappen in de handen. SPELvorm 4-5-6.

Meer informatie
SKU 1310-309513
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:TOP-tot-TEEN-spel
Jouw waardering