TOP-tot-Teen beweegspel (versie 2, 2019)

€ 14,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Het populaire TOP-tot-TEEN beweegspel van uitgeverij dubbelzes is vernieuwd! Het spel heeft een groter en stevig bodemdekseldoosje én je ontvangt een downloadcode voor gratis extra’s. Met dit leuke spel ontdekken je leerlingen hoe leuk het is om te bewegen en zorg je voor energie in de klas.

Het TOP-tot-TEEN beweegspel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt het spel individueel of in groepjes van 2 tot 6 spelers spelen. Maar TOP-tot-TEEN kun je ook prima inzetten als energizer in de klas.

Zo speel je het TOP-tot-TEEN beweegspel

Het TOP-tot-TEEN beweegspel bevat 40 opdrachtkaarten. Op elke kaart staat een beweegopdracht met een ondersteunende illustratie en verduidelijkende tekst. Door de opdrachten uit te voeren, ontdekken je leerlingen spelenderwijs wat ze al kunnen en hoe je gezond bewegen kunt combineren met speelplezier. De kaarten met een sterretje zijn speciale bewegingen waarmee ritmische (klap)spellen gespeeld kunnen worden.

Het TOP-tot-Teen beweegspel stimuleert onder andere:

  • de motorische ontwikkeling;
  • de motivatie om met meer plezier bewuster te bewegen;
  • de bewustwording van eigen grenzen;
  • de ontwikkeling van lichaamsbesef en lichaamsplan;
  • de concentratie en alertheid, doordat beide hersenhelften beter samenwerken.

Ook zorgt het spel voor vermindering van stress (en daardoor een verbetering van de stemming) en het geeft je een losser, leniger en soepeler lijf.

TOP-tot-TEEN: diverse spelvormen in één doosje

Het TOP-tot-TEEN beweegspel bevat ook 5 bingokaarten, waarmee je leerlingen de beweegbingo kunnen spelen. En er zijn 10 kwartetverzamelkaarten, waarmee je leerlingen het beweegkwartet kunnen spelen.

Op het colofonkaartje van het TOP-tot-TEEN Beweegspel staat een code, waarmee je gratis extra grote BINGOkaarten (A4-formaat) en een extra uitgebreide spelhandleiding kunt downloaden op de website van uitgeverij dubbelzes.

Meer informatie
SKU 1310-00616
ISBN 9789081930284
Druk 1ste
Auteur Annemarie Muysert-Baars
Uitgever Dubbelzes Uitgeverij
Aantal pagina's 6
Verschijningsdatum 1 sep. 2019
Geïllustreerd Ja
NUR 023 - Spelletjes voor kinderen en jongeren
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:TOP-tot-Teen beweegspel (versie 2, 2019)
Jouw waardering