Toetsen oefenen - Rekenen - voor Citotoetsen, entreetoetsen en LVS toetsen Rekenen deel 1 Getallen en verhoudingen Groep 7/8 Vragenboek

€ 49,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Dit oefenboek kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Rekenen. Ook kan dit oefenboek gebruikt worden bij de voorbereidingen op een zogenoemde Andere Eindtoets Basisonderwijs. Dit oefenboek bestaat uit een uitgebreid opgavenboek met vragen (182 pag.).

Achterin treft je een invulformulier aan voor het invullen van de antwoorden en een correctieformulier met de juiste antwoorden. Met het oefenboek wordt geoefend met vragen. Dit oefenboek is niet primair bedoeld voor niveauverbetering. Dit oefenboek kan ook in groep 8 gebruikt worden ter voorbereiding op de Centrale Eindtoets van het CITO en ook alle andere toegelaten eindtoetsen. Voor rekenen wordt geoefend op de referentieniveaus 1f en 1s.

Vakken waarvoor geoefend wordt:

Rekenen

  • Getallen: afronden, breuken, combinatiebewerkingen, decimalen, delen, eraf sommen, erbij sommen, getallenlijn, keer sommen, schatten en schattend rekenen, tafels. 
  • Verhoudingen: procenten, schaal en ruimtelijk inzicht, verhoudingen (w.o. procenten). Dit oefenboek is bij voorkeur te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen. 

In deze serie is ook een Rekenen - deel 2 - Meten & meetkunde en Verbanden met daarin de onderwerpen:

  • Meten en meetkunde: datums, geld, gewichten, kaartgebruik, inhoud, meetkunde, lengte, omtrek, oppervlakte, tijd en snelheid. 
  • Verbanden: grafieken, tabellen, diagrammen.
Meer informatie
SKU 1470-01882
Druk 1ste
Auteur ?
Imprint SM&C Internet Services B.V.
Aantal pagina's 182
Verschijningsdatum 3 okt. 2017
Verschijningsvorm Paperback
NUR 190 - Basisschool
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Toetsen oefenen - Rekenen - voor Citotoetsen, entreetoetsen en LVS toetsen Rekenen deel 1 Getallen en verhoudingen Groep 7/8 Vragenboek
Jouw waardering