Tafelkampioen

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Tafelkampioen gr4/5, 1ex

tfk51

€ 7,95

Tafelkampioen, set 5 st.

tfk01

€ 18,95

De Tafelkampioen hamert op het herhalen, oefenen, inslijpen, memoriseren en automatiseren van de tafels. Hiaten in de kennis van de leerling worden opgevuld met gedifferentieerde en gevarieerde opdrachten. Oefenen mag ook leuk zijn: in de opdrachten zijn gevarieerde opdrachten als domino, ganzenspel en kleurenpuzzels verwerkt.

Hoe kan De Tafelkampioen worden gebruikt?
De Tafelkampioen kan veelzijdig worden ingezet: thuis of op school, individueel of klassikaal, als extra of remedi┘rend materiaal. Elke leerling kan een tafelkampioen worden!

De Super Tafelkampioen
De Super Tafelkampioen werkt aan een snelle en trefzekere beheersing van de tafels van vermenigvuldiging en deling tot 10. Het vlot en vaardig gebruik van de tafels wordt geleidelijk en doelmatig opgebouwd, verbeterd en geautomatiseerd. De Super Tafelkampioen kan veelzijdig worden ingezet, op voorwaarde dat er voldoende basiskennis en vaardigheden aanwezig zijn.

Waaruit bestaat de Kampioenen-serie?

Breukenkampioen
De Breukenkampioen leert kinderen breuken te herkennen, er vlot mee om te gaan en ze toe te passen. Voor de gevorderde leerlingen is er de Super Breukenkampioen.

Kampioen Ruimtelijke Ori┘ntatie
In de Kampioen Ruimtelijke Ori┘ntatie kunnen leerlingen volop oefenen met veel gevarieerde opdrachten voor ruimtelijke ontwikkeling (patronen, positiebepaling, kijklijnen, spelvormen, tekenen, bouwsels enz.). De Superkampioen Ruimtelijke Ori┘ntatie bouwt hierop voort met extra uitdagende opdrachten.

Klokkenkampioen
Klokkijken is een automatisme dat veel tijd en oefening vraagt. Met De Klokkenkampioen leert elk kind op eigen tempo het correct aflezen, aanduiden en noteren van de tijd. Zowel De Klokkenkampioen als De Super Klokkenkampioen volgt de kerndoelen.

Kommagetallenkampioen
In de Kommagetallenkampioen gaan leerlingen aan de slag met decimale getallen. U vindt er veel gevarieerde oefeningen (spelvormen, kleuroefeningen, meetopdrachten, getallenlijn). De Super Kommagetallenkampioen is het vervolg met een uitbreiding tot duizendsten.

Tafelkampioen
De Tafelkampioen hamert op het herhalen, oefenen, inslijpen, memoriseren en automatiseren van de tafels. De Super Tafelkampioen werkt aan een snelle en trefzekere beheersing van de tafels van vermenigvuldiging en deling tot 10.

Meetkundekampioen
In de Meetkundekampioen en de Super Meetkundekampioen oefenen leerlingen met meetkundige vormen, meetkundige relaties en ruimtelijke ori┘ntatie. De meetkundige basisbegrippen in de verschillende domeinen worden geleidelijk opgebouwd en vervolgens speels en functioneel geoefend.

Spellingkampioen
Elk deel van de Spellingkampioen bevat 44 pagina's spellingsoefeningen. De spelling van klinkers en dubbele medeklinkers, eindmedeklinkers, werkwoorden, verkleinwoorden en meervouden komt aan bod.

Meer informatie
SKU tfk01-h-nc-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Tafelkampioen
Jouw waardering