Taalatelier Zinsdelen Zakboek

€ 12,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Het zakboek Grammatica is onderdeel van de serie Taalatelier en hoort thuis in de rubriek: Basiscursus grammatica. In het zakboek vinden leerlingen een beknopt overzicht (uitleg) van de Nederlandse grammaticaregels. Het zakboek Grammatica is een prima aanvulling op de Taalatelier delen Basiscursus grammatica -+ Woordsoorten en Basiscursus grammatica -+ Zinsdelen, waar testen, oefeningen en toepassingen op de moderne vreemde talen (Engels, Frans en Duits) zijn te vinden.
Deze waaier is bedoeld als naslagwerk. Want ook in de hogere klassen heb je af en toe kennis van woordsoorten en zinsdelen nodig om beter te spellen of om een van de vreemde talen te verbeteren. Het is dan handig deze overzichtelijke waaier bij de hand te hebben.

Voor het zakboek is gekozen om er een handzame waaier van te maken, zodat leerlingen gemakkelijk door de pagina-+s kunnen -+bladeren-+. De geplastificeerde pagina-+s geven kreukels, vlekken en scheuren -+ door veelvuldig gebruik -+ minder kans.

Taalatelier is een uitgave ontwikkeld voor de ondersteuning van leerlingen in de onderbouw VO en groep 8 van het PO bij het leren uitvoeren van functionele taken in de Nederlandse taal.

Meer informatie
SKU 1470-01395
Druk 1ste
Auteur H.W. Bakker-Renes
Imprint Uitgeverij Betelgeuze
Aantal pagina's 28
Verschijningsdatum 19 mei 2009
Verschijningsvorm Hardback
NUR 116 - Taal ASO (algemeen secundair onderwijs)
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Taalatelier Zinsdelen Zakboek
Jouw waardering