Spellingkampioen

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Spellingkampioen - Klinkers en dubbele medeklinkers - werkboek (1 ex.)

spk91

€ 7,95

Spellingkampioen - Klinkers en dubbele medeklinkers - werkboek (5 ex.)

spk01

€ 18,95

Spellingkampioen - Werkwoorden - werkboek (1 ex.)

spk94

€ 7,95

Super Spellingkampioen - Moeilijke klinkers en dubbele medeklinkers - werkboek (1 ex.)

spk93

€ 7,95

Super Spellingkampioen - Moeilijke werkwoordsvormen - antwoorden

spk16

€ 9,50

Elk deel van De Spellingkampioen bevat 44 pagina's spellingsoefeningen. Bij elk deelt hoort een korte handleiding met antwoordenboek. Het antwoordenboek is kindvriendelijk en door de kinderen ook gemakkelijk te gebruiken voor zelfcorrectie.

Let op: Spellingkampioen is bijna uitverkocht. In de bestellijst zie je de artikelen die nog leverbaar zijn.

Motiverende oefeningen

De korte, leuke en speelse opgaven zijn aantrekkelijk vormgegeven en werken motiverend. Drie gekke Monstertjes zorgen voor een humoristische toets. Het gebruik van volle lijnen voor de invuloefeningen stimuleert netheid en orde. Zo onthouden leerlingen beter het juiste woordbeeld. Elke oefening is voorzien van een grijze correctiebalk waarin de leerlingen de foutieve woorden nog eens juist kunnen schrijven.

In één oogopslag kan de leerkracht of de leerling zien in welke woorden nog fouten werden gemaakt. In het Afkijkertje, een alfabetische lijst van de gebruikte woorden achteraan in elk boekje, staat de correcte schrijfwijze van de woorden.

Hoe wordt De Spellingkampioen gebruikt?

De Spellingkampioen kan zowel klassikaal als individueel worden gebruikt; zelfstandig binnen hoekenwerk, als onderdeel in het contractwerk of als huiswerk. Ook de taak- of zorgleerkracht kan hiermee aan de slag. Door het specifieke aanbod is deze reeks ook interessant voor logopedisten. De oefeningen zijn niet methodegebonden en kennen geen gebruiksvolgorde.

Waaruit bestaat de Kampioenen-serie?

Breukenkampioen

De Breukenkampioen leert kinderen breuken te herkennen, er vlot mee om te gaan en ze toe te passen. Voor de gevorderde leerlingen is er de Super Breukenkampioen.

Kampioen Ruimtelijke Oriëntatie
In de Kampioen Ruimtelijke Oriëntatie kunnen leerlingen volop oefenen met veel gevarieerde opdrachten voor ruimtelijke ontwikkeling (patronen, positiebepaling, kijklijnen, spelvormen, tekenen, bouwsels enz.). De Superkampioen Ruimtelijke Oriëntatie bouwt hierop voort met extra uitdagende opdrachten.

Klokkenkampioen
Klokkijken is een automatisme dat veel tijd en oefening vraagt. Met De Klokkenkampioen leert elk kind op eigen tempo het correct aflezen, aanduiden en noteren van de tijd. Zowel De Klokkenkampioen als De Super Klokkenkampioen volgt de kerndoelen.

Kommagetallenkampioen
In de Kommagetallenkampioen gaan leerlingen aan de slag met decimale getallen. Je vindt er veel gevarieerde oefeningen (spelvormen, kleuroefeningen, meetopdrachten, getallenlijn). De Super Kommagetallenkampioen is het vervolg met een uitbreiding tot duizendsten.

Tafelkampioen
De Tafelkampioen hamert op het herhalen, oefenen, inslijpen, memoriseren en automatiseren van de tafels. De Super Tafelkampioen werkt aan een snelle en trefzekere beheersing van de tafels van vermenigvuldiging en deling tot 10.

Meetkundekampioen
In de Meetkundekampioen en de Super Meetkundekampioen oefenen leerlingen met meetkundige vormen, meetkundige relaties en ruimtelijke oriëntatie. De meetkundige basisbegrippen in de verschillende domeinen worden geleidelijk opgebouwd en vervolgens speels en functioneel geoefend.

Spellingkampioen
Elk deel van de Spellingkampioen bevat 44 pagina's spellingsoefeningen. De spelling van klinkers en dubbele medeklinkers, eindmedeklinkers, werkwoorden, verkleinwoorden en meervouden komt aan bod.

Meer informatie
SKU ib51-nc-xxx-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Spellingkampioen
Jouw waardering