Sike

€ 18,99
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal hij zijn thuis moeten verlaten om alles van magie te leren bij de enige andere vuurmagiër in leven.
Yiska gaat al wat jaartjes mee en woont in het hoge noorden, Canada. Daar woont hij op de plek waar hij zelf ooit zijn lessen heeft gehad, vlak bij een stam die daar al zolang ze zich kunnen herinneren een zomer- en een winterkamp hebben. Sike is niet alleen, Yas is een watermagiër die ook les krijgt van Yiska. Verder is de iets oudere Tse van de Canadese stam ook al snel vrienden met SIke. Hij heeft het prima naar zijn zin, tot hij er achter komt dat er nog een Inuit magiër is, Anarkusuga is niet zo vriendelijk en zorgt voor diverse problemen die Sike samen met zijn leraar en vrienden op zal moeten lossen.

Sike is het eerste deel van een spannende serie boeken die liefhebbers van Harry Potter of de Last Airbender zeker zal aanspreken.
Meer informatie
SKU 9789463453424
Druk 1ste
Auteur I.D. Leeuwerink
Imprint I.D. Leeuwerink
Verschijningsdatum 30 apr. 2018
Verschijningsvorm Paperback
NUR 280 - Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Sike
Jouw waardering