Set: De vijf rollen + Coachen op de vijf rollen

€ 48,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Deze set bestaat uit De vijf rollen van de leraar en Coachen op de vijf rollen van de leraar. Nu te bestellen voor een voordelige setprijs: van €57 voor €48,50!

De vijf rollen van de leraar

Effectieve leraren vervullen in hun lessen vijf verschillende rollen. De leraar is: gastheer, presentator, didacticus, pedagoog en afsluiter.

Leraren die zich deze rollen en het bijbehorende gedrag hebben eigen gemaakt, beïnvloeden het gedrag van leerlingen positief, waardoor zowel het leerproces als de leerlingresultaten verbeteren.

Het boek De vijf rollen van de leraar beschrijft voor elke rol op concrete, praktische wijze welk gedrag een effectieve leraar wel én niet vertoont. Ook worden talloze suggesties gegeven van manieren waarop de leraar zich de rollen, en het gedrag daarbij, kan eigen maken.

Coachen op de vijf rollen van de leraar

Docenten zijn succesvoller als ze goed contact kunnen maken met hun leerlingen, een persoonlijke presentatie hebben en hun vak verstaan. De coach kan hen daarin verder helpen door de daadwerkelijke interactie tussen de docent en zijn leerlingen als graadmeter te nemen voor de effectiviteit.

Coachen op de vijf rollen van de leraar is een praktische steun voor coaches die docenten begeleiden in de eerste periode van hun loopbaan. Startende docenten hebben vaak moeite de rode draad in het lesgeven te ontdekken en behoefte aan begeleiding en coaching.

Set
Beide uitgaven sluiten naadloos op elkaar aan en vormen bij uitstek een perfecte combinatie! Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke setkorting van maar liefst 35%.

Meer informatie
SKU 32423
Uitgever CPS Uitgeverij
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Set: De vijf rollen + Coachen op de vijf rollen
Jouw waardering