Samengevat wiskunde Vmbo-Kgt

€ 12,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Meer kans van slagen met Samengevat!

Verantwoording
In dit boek zijn de leerstof en vaardigheden voor je examen kort en systematisch weergegeven. Zowel voor je schoolexamen als voor je eindexamen. Met deze samenvatting moet je in korte tijd een grote hoeveelheid stof kunnen herhalen. Je krijgt duidelijk overzicht tussen hoofd- en bijzaken.

Achterin het boek staan een aantal voorbeelden van examenopgaven met een verwijzing naar de verschillende hoofdstukken in dit boek. Daarmee krijg je snel in beeld hoe de examenstof samenhangt. Samengevat zorgt ervoor dat de stukjes kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan weer als een puzzel in elkaar passen. Samengevat is naast iedere methode te gebruiken. Het boek helpt bij het zelfstandig leren.

Zoeken in Samengevat
Je vindt in de inhoudsopgave een grove indeling van de stof. Per hoofdstuk hebben we een gedetailleerde inhoudsopgave gemaakt, die je snel binnen een hoofdstuk op de juiste plek brengt. Deze inhoudsopgave staat aan het begin van ieder hoofdstuk. Als je alleen een onderwerp of begrip zoekt, kun je achterin het register zoeken en op die manier op de juiste plek in het boek terecht komen.

Beschrijving per onderwerp
Het boekje is verdeeld in hoofdstukken. Binnen deze hoofdstukken worden de bijbehorende onderwerpen kernachtig besproken. Daarbij zijn veel voorbeelden gegeven. Deze voorbeelden hebben een achtergrondkleur, zodat ze goed te onderscheiden zijn van de theorie.

Opsommingen
In deze Samengevat staan twee soorten opsommingen.
1. Opsommingen met bolletjes of streepjes. Die geven uitleg, eigenschappen en kenmerken van begrippen.
2. Opsommingen met nummers. Die geven een stappenplan.

Meer informatie
SKU 1470-01934
ISBN 9789006073652
Druk 1ste
Auteur F.C. Luijbe
Uitgever ThiemeMeulenhoff bv
Aantal pagina's 86
Verschijningsdatum 26 feb. 2007
Verschijningsvorm Paperback
Geïllustreerd Ja
NUR 121 - Exacte vakken en informatica VMBO
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Samengevat wiskunde Vmbo-Kgt
Jouw waardering