Rekenspellen Mathelli

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Getallenmijn, bordspel rekenen

sch23855

€ 30,90

Waterdragers, bordspel rekenen

sch23852

€ 30,90

Diverse verschillende rekenspellen voor het onderwijs en dyscalculie-therapie! De spellen hebben een korte speelduur (15 tot max. 30 minuten), eenvoudige regels en een aantrekkelijk design. Elk spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Waterdragers
vanaf +/- 8 jaar
1 speelbord * 4 pionnen * 2 twaalfzijdige dobbelstenen * 1 maalkaart

De sultan stuurt zijn waterdragers op weg naar de bron. Twee magische twaalfzijdige dobbelstenen en de vele getallen op de overloopjes bepalen de route en de bijhorende rekenopdrachten. Wie bereikt als eerste het water?

Negensprong
vanaf +/- 9 jaar
1 speelbord * 4 verschillende oplegvellen, telkens met andere factoren * 4 pionnen * 4 x 35 doorzichtige plaatjes * 1 dobbelsteen * 1 rekenmachine

Bij dit spannende gezelschapsspel probeert iedere speler zo snel mogelijk drie rondjes van zijn kleur op een rechte lijn in het middenveld te plaatsen.

Maar voor elk rondje moet de speler telkens een pittige vermenigvuldiging oplossen en uiteindelijk is de winnaar pas bekend bij het plaatsen van het laatste rondje.

Getallenmijn
vanaf +/- 9 jaar
1 speelbord * 1 oplegkaart * 4 pionnen * 4 x 35 doorzichtige plaatjes * 1 dobbelsteen * 1 rekenmachine

Getallenmijn is een verrassend spannend spel. De pionnen bewegen over de buitencirkel van het speelbord en de spelers delen telkens het grote getal waar hun pion stilstaat.

Nadat een medespeler hun rekenwerk heeft gecontroleerd, leggen zij een rondje op het verkregen quotiënt dat zich in het midden van het speelbord bevindt. De speler die daar als eerste drie van zijn rondjes op een rij kan plaatsen, wint het spel.

Meer informatie
SKU x-sch23850
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Rekenspellen Mathelli
Jouw waardering