Rekenprentenboeken - Pakket 3 - Complete set: Ringband met activiteitenkaarten en handleiding + 6 x serie 6 prentenboeken

€ 490,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De rekenprentenboeken groep 1-2 bestaat uit zes prentenboeken, ringband met handleiding en activiteitenkaarten en zes keer de serie van zes verschillende prentenboeken. Met de uitgave stimuleer je op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jong kinderen binnen de context van aansprekende verhalen en rijmpjes.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van vier tot en met zes jaar. Concrete materialen zijn een belangrijk onderdeel in deze uitgave: ze helpen de kinderen om handelend te leren en met plezier te rekenen en te ontdekken.

Bekijk hier een digitaal prentenboek. Van elk prentenboek is een digitaal bladerboek beschikbaar dat u kunt gebruiken op het digitale schoolbord of op de computer. Interesse? Neem contact op met Bazalt, e-mail info@bazalt.nl of telefoon (088) 55 70 500  te bestellen via het bestelformulier.

De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 kan als additioneel materiaal naast een willekeurige kleuter- of rekenmethode gebruikt worden in groep 1-2 en sluit specifiek aan bij Rekenwonders, het rekenwiskundig programma van Bazalt en HCO voor het basisonderwijs. 

Gratis toegang tot de digitale Rekenprentenboeken

Bij de complete set van de Rekenprentenboeken kun je onbeperkt en gratis toegang krijgen tot de digitale versies. Om toegang te verkrijgen plaats je eerst je bestelling voor de complete set in onze webwinkel en vervolgens stuur je een mail aan info@bazalt.nl  met het verzoek tot toegang. Wij sturen je dan per mail inlogcodes toe.

Er zijn verschillende besteleenheden:

- losse prentenboeken

- verkoopeenheid 1: pakket met serie van de 6 verschillende prentenboeken

- verkoopeenheid 2: Ringband met 6 activiteitenkaarten en de handleiding

- verkoopeenheid 3: Complete set: Ringband met de 6 activiteitenkaarten en de handleiding + 6 x de set van 6 verschillende prentenboeken

Meer informatie
SKU 1310-232508
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Rekenprentenboeken - Pakket 3 - Complete set: Ringband met activiteitenkaarten en handleiding + 6 x serie 6 prentenboeken
Jouw waardering