Rekenkaarten

Op voorraad
 • Uitgebreid assortiment
 • Van bekende onderwijsuitgevers
 • Passend bij elke leerbehoefte
 • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Rekenkaarten vanaf groep 3

rkk03

€ 29,50

Rekenkaarten - Antwoordenboekjes 3A/3B (2 ex.)

rkk13

€ 11,50
Beschrijving Aantal Prijs

Rekenkaarten vanaf groep 4

rkk04

€ 29,50

Rekenkaarten - Antwoordenboekjes 4A/4B (2 ex.)

rkk14

€ 11,50
Beschrijving Aantal Prijs

Rekenkaarten vanaf groep 5

rkk05

€ 29,50

Rekenkaarten - Antwoordenboekjes 5A/5B (2 ex.)

rkk15

€ 11,50
Beschrijving Aantal Prijs

Rekenkaarten vanaf groep 6

rkk06

€ 29,50

Rekenkaarten - Antwoordenboekjes 6A/6B (2 ex.)

rkk16

€ 11,50
Beschrijving Aantal Prijs

Rekenkaarten - Werkschrift A5 overtrekpapier (1 ex.)

lhm20

€ 2,95

Rekenkaarten - Werkschrift A5 overtrekpapier (30 ex.)

lhm22

€ 74,50

Rekenkaarten - Werkschrift A5 overtrekpapier (5 ex.)

lhm21

€ 14,50

Of kinderen nu gemakkelijk leren of niet, om goed te leren rekenen moet er veel geoefend worden. Met de handige 352 Rekenkaarten voor groep 3 tot 6 oefenen leerlingen zelfstandig, op eigen niveau en in hun eigen tempo! De kaartvorm heeft als groot voordeel dat er niet gekopieerd hoeft te worden, dat deze altijd aanwezig zijn in de klas, dat een kaart snel en gericht gevonden kan worden en dat het een uiterst goedkoop hulpmiddel is naast andere vormen van zelfstandig rekenen. Ook de IB- en RT-er zal de diverse verwerkingsmogelijkheden weten te waarderen.

Rekenkaarten in het kort:

 • goede differentiatie door 3 niveaus
 • kroonopdrachten op alle niveaus voor extra uitdaging
 • voor extra oefening en herhaling per onderwerp
 • als huiswerkopdrachten
 • makkelijk voor remedial teaching
 • ideaal voor samenwerkend leren
 • voortgang en controle goed geregeld
 • aantrekkelijke layout in kleur
 • betaalbaar en compleet!

Wat u verder nog moet weten

Dit aantrekkelijke pakket Rekenkaarten bestaat vooralsnog uit een serie A5 kaarten voor de groepen 3, 4, 5, en 6. Elke serie beschikt over 88 kaarten, verdeeld over drie niveaus. Iedere leerling kan werken op eigen niveau en vervolgens doorstromen naar het volgende. Er kan gekozen voor het doorwerken van alle kaarten; natuurlijk is het ook mogelijk per kind een selectie te maken, bijvoorbeeld naar rekenonderwerp. De handige overzichtskaart helpt hierbij. Niveau 3 is vooral geschikt voor de leerlingen die weinig moeite hebben met rekenen. Zij zullen op dit niveau meer uitgedaagd worden, waardoor ze gemotiveerd worden om zich nog verder te ontwikkelen.
De opgaven met een kroontje (op veel kaarten) zijn geschikt voor de snellere leerlingen binnen de verschillende niveaus.

De Rekenkaarten zijn voor interne begeleiding (remediering) inzetbaar naast iedere rekenmethode of naast ieder pakket voor zelfstandig rekenen. De kaartvorm is gemakkelijk in het gebruik. Het moment waarop je de kaarten gaat inzetten bepaal je zelf. Rekenkaarten staan borg voor flexibel en aantrekkelijk oefenen en remediëren, ook als thuiswerk!

Extra te bestellen:

Werk-/scheurblok

Dit werkt snel en eenvoudig en is een oplossing wanneer de opgaven niet in een schrift zijn te maken (zonder veel schrijf- of tekenwerk).

Uitwasbare stiften

Met behulp van uitwisbare stiften zijn de opdrachten ook op de kaarten zelf te maken. Dit werkt snel en eenvoudig en is een oplossing wanneer de opgaven niet in een schrift zijn te maken (zonder veel schrijf- of tekenwerk). Ook het gebruik van het scheur/werkschrift maakt het mogelijk de opgaven te maken.

Antwoordenboekjes

Het antwoordenboekje geeft je de mogelijkheid de leerlingen zelf de correctie te laten uitvoeren. De gemaakte kaarten zijn eenvoudig op de bijgeleverde en te kopiëren overzichtskaart bij te houden.

.

Meer informatie
SKU lhm20-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Rekenkaarten
Jouw waardering