Raaf handpop

Waardering:
100% of 100
€ 24,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Huisje Boompje Beestje voor groep 3 en 4 zet kinderen aan tot zelf onderzoeken en maakt ze enthousiast voor de wereld om hen heen. De karakteristieke vogel Raaf is als handpop verkrijgbaar. Leuk en leerzaam voor op school èn voor thuis!

Handpop Raaf

Raaf, het leidende karakter uit Huisje Boompje Beestje, is nieuwsgierig en stelt vragen aan de kinderen. Dat doet hij niet om te toetsen, maar omdat hij hulp nodig heeft in het zoeken naar een antwoord. Hij spreekt in begrijpelijke taal en doet niet moeilijk als het antwoord niet helemaal klopt. Op deze manier stimuleert Raaf de leerlingen hun grenzen te verleggen. In het programma Engels met Raaf komt ook het karakter ‘Raven’ voor. Raven lijkt sprekend op Raaf, maar draagt een strik met een Engelse vlag. Raven spreekt Engels en laat de kinderen ook alleen maar Engels spreken. Op deze manier noopt de aanwezigheid van een handpop tot improvisatie in een vreemde taal.

De Raaf handpop is ook verkrijgbaar met voorleeswijzer.

Huisje Boompje Beestje

Raaf, Fahd Larhzaoui en Carlijn van Ramshorst vormen het presentatietrio van Huisje Boompje Beestje. In hun HBB-clubhuis vervelen zij zich nooit. Er is namelijk altijd wel een aanleiding waardoor hun nieuwsgierigheid opgewekt wordt om op onderzoek uit te gaan. Wisselend gaan Carlijn of Fahd op pad om antwoord te krijgen op hun vragen. Raaf, een lieve, ondeugende en soms wat naïeve vogel zoekt op eigen wijze uit hoe de dingen in elkaar steken en dat leidt vaak tot komische situaties!

Meer informatie
SKU 1863-pop
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Raaf handpop
Jouw waardering