Raadsels / Stories

Waardering:
84% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Black Stories

1310-9603

€ 8,95

Black Stories 2

1310-9604

€ 8,95

Black Stories 3

1310-155784

€ 8,95

Black Stories 4

1310-193393

€ 8,95

Black Stories 5

1310-309889

€ 8,95

Black Stories 6

1310-309890

€ 8,95

Black Stories Funny Death

1310-309891

€ 8,95

Black Stories

50 pikzwarte raadsels, 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd! Hoe is dat allemaal gebeurd? Black Stories zijn sinistere, ingenieuze en morbide raadselverhalen. Los het raadsel op! Door te vragen, te raden en het bewijsmateriaal te raadplegen worden de details van het gebeurde stuk voor stuk duidelijk, doe het alleen of met vrienden. Een heerlijk raadspel dat op geen enkel feest mag ontbreken en je hopeloos in z`n ban krijgt.

Black Stories 2

50 nieuwe gitzwarte raadsels! Ze zijn nog duisterder. Ze zijn nog misdadiger. Ze zijn nog ingenieuzer. Black Stories 2 voor gruwelijk gissen en raadselen. Het raadselvolk krijgt een duister raadsel gepresenteerd door de raadselmeester, en moet vervolgens achter de oorzaak van het gebeurde en alle details zien te komen door de raadselmeester vragen te stellen die alleen met `ja`of `nee` beantwoord kunnen worden.

Black Stories 3

Er zijn weer 50 nieuwe spannende raadsels!

Black Stories 4

Black Sories 4 komt er aan! Binnenkort kunnen de detectives hun tanden weer stukbijten op 50 nieuwe, lugubere en mystereuze moordzaken en sterfgevallen.

White Stories

50 geheimzinnige raadsels over spookachtige verschijningen! White Stories zorgen voor kippenvel en je zult de rillingen over je rug voelen lopen. Je maakt kennis met kasteelgeesten, vampieren en raadselachtige verschijningen. Je hebt moed en vastberadenheid nodig, maar ook je gezonden verstand. Want soms is er een heel logische verklaring voor al dat gespook. Wapen je tegen de spoken en vergeet vooral de knoflook niet! Door vragen, raden en puzzelen los je het raadsel op.

Green Stories (uitverkocht)

50 avontuurlijke raadsels uit het wilde woud! Green Stories nemen je mee naar betoverende bossen vol geheimen en avonturen. In het struikgewas van de jungle kon je zeldzame planten en dieren tegen, in het kreupelhout van de loof- en naaldbossen ritselt het verdacht. In de donkere nacht hoor je griezelige geluiden. Kruip voorzichtig door de bosjes, zoek de sporen en los het raadsel op!

Blue Stories (uitverkocht)

50 legendarische raadsels ut de diepe zee! Blue stories nemen je mee op een avontuurlijke cruise over de zeven wereldzeeën. Je komt goudzoekers en schipbreukelingen tegen, ontdekkers en piraten. Je stuit op fabelachtige verschijningen en mysterieuze zeebewoners. Ze geven je raadsels die soms onoplosbaar lijken... Duik in de geheimzinnige diepte van de zee, laat je meedrijven op je fantasie en los het raadsel op! Door vragen, raden en puzzelen kom je achter de geheimen van de zee.

Pink Stories

Ook de jongere speurneuzen kunnen weer aan de slag! Pink stories is speciaal gericht op meisjes, maar zeker niet minder leuk voor jongens!

Leuke onderwerpen als kleding, sprookjes, dieren en belangrijke zaken waar de jongere spelers dagelijks tegenaan lopen komen hier aan bod.

De spelers mogen samen overleggen over de vragen die ze aan de raadselmeester willen stellen. De raadselmeester mag hints geven of de spelers in de goede richting helpen. U kunt het spel natuurlijk moeilijker maken door net als de Black stories de vragen alleen met `ja` en `nee` te beantwoorden.

Meer informatie
SKU 8717953014108-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Raadsels / Stories
Jouw waardering