Project management - Competentieprofielen; Certificeringniveaus en Functies bij projectmanagement en PMO

€ 26,11
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Ontwikkelingen in het vakgebied 'projectmanagement' staan niet stil. Het vakgebied verdiept en verbreedt zich voortdurend. Als een gevolg daarvan is de aandacht van IPMA verbreed van projectmanagement naar programmamanagement, portfoliomanagement en projectsupport (PMO).

De behoefte aan een referentiemodel waarbij de diverse functies en bijbehorende competenties in onderlinge samenhang gepresenteerd worden, is daarmee manifest geworden. Niet alleen voor HR-managers, maar ook voor project- en programmamanagers en hoofden PMO.

Bij de eerste druk van dit boek ging de aandacht uit naar de reguliere functies in het vakgebied projectmanagement, zoals die in het 'IPMA-4-level'-stelsel gehanteerd worden. Met de tweede druk van dit boek wordt recht gedaan aan de behoeft van PMO-professionals aan her- en erkenning van hun meerwaarde voor projecten, programma's en portfolio's.

Dit is een uitgave van IPMA-Nederland.
Meer informatie
SKU 9789087536688
Druk 2e
Auteur Jan Willem Donselaar
Imprint ?
Verschijningsdatum 16 aug. 2011
Verschijningsvorm Paperback
NUR 801 - Management algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Project management - Competentieprofielen; Certificeringniveaus en Functies bij projectmanagement en PMO
Jouw waardering