Paletti Rekenen Plus

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Paletti Plus - Map 1 - Maaksommen

1310-170259

€ 20,95

Paletti Rekenen Plus - Map 2- Muren,driehoeksommen, rekenwegen

1310-170260

€ 20,95

Paletti Rekenen Plus - Map 3 - Optellen, splitsen, ontbrekende cijfers

1310-170261

€ 20,95

Paletti Rekenen Plus - Map 4 - Tabelsommen

1310-170262

€ 20,95

Paletti Plus voor de echte slimmerik! Onderdeel van het Paletti werkspel.

Vele leerkrachten en leerlingen werken inmiddels met heel veel plezier aan Paletti. De gebruikte kleuren, de illustraties en afwisselende werkvormen, spreken erg aan. In elke map bevinden zich 12 geplastificeerde kaarten. Op de voorzijde van elke kaart staan 12 opdrachten, op de achterzijde staan 12 antwoorden. Iedere uitgebrachte serie, zoals Paletti Taal, Paletti Rekenen, Paletti Plus en Paletti Engels, bestaat uit 4 mappen en staat garant voor 4x12x12 goed opgebouwde en gevarieerde opdrachten.

Er bleek, naast de bestaande mappen, behoefte te zijn aan een Paletti-serie voor de snelle rekenaars. Rekenopdrachten welke een hoger denkniveau vereisen van de leerling. Deze mappen noemen wij de Paletti Plus serie en is verkrijgbaar in niveau 1, 2, 3, 4. Zowel individueel als in samenwerking zal elke slimmerik er veel plezier aan beleven.

Paletti Plus bestaat uit de volgende onderdelen:

Paletti Plus - Map 1

In deze map wordt op verschillende aantrekkelijke manieren de rekenstof aangeboden. De opdrachten zijn zo gemaakt dat ze aanzetten tot verder nadenken. 12 opdrachtkaarten.

Paletti Plus - Map 2

De opdrachten zijn moeilijker: muren, driehoeksommen, rekenwegen, telrupsen, tabellen en raadsels. 12 opdrachtkaarten.

Paletti Plus - Map 3

Een nog iets ingewikkelder aanbod. Naast optellen en aftrekken, vermenigvuldigen, delen en splitsen zien we nu ook opdrachten met ontbrekende cijfers. 12 opdrachtkaarten.

Paletti Plus - Map 4

Een herhaling van de verschillende werkvormen op het hoogste niveau van deze serie plusmappen. 12 opdrachtkaarten.

Over Paletti
Paletti is een zelfstandig werk spel dat zo duidelijk en eenvoudig is, dat de leerlingen er snel zelf mee aan de slag kunnen. Bij elke opdracht hoort een gekleurde steen (met of zonder gat) die in de uitsparing bij het juiste antwoord wordt gelegd. Bij de antwoorden komt de kleur van de steen overeen met de kleur aan de rand van de achterzijde van de opdrachtkaart. De stenen met een gat horen bij de gekleurde randen met een onderbreking. De goede antwoorden zijn gemakkelijk te herkennen.

De mapjes van Paletti hebben elk een eigen symbool en een niveau-aanduiding, zodat Paletti groepsoverschrijdend gebruikt kan worden. Deze is ook terug te vinden op iedere opdrachtkaart.

Paletti kan gebruikt worden voor herhaling en verdieping van de leerstof. Paletti is uitstekend geschikt voor zelfstandig en gedifferentieerd werken aansluitend bij de capaciteiten van de leerling. Paletti is ingedeeld in niveaus en niet specifiek in jaar groepen. Het is dus zeer breed inzetbaar voor de hele basisschool.

Paletti is het leukste zelfcorrigerende spel.

• Paletti kan gebruikt worden voor herhaling en verdieping van de leerstof.
• Paletti is uitstekend geschikt voor zelfstandig en gedifferentieerd werk aansluitend bij de capaciteiten van de leerling.
• Paletti is ingedeeld in niveaus en niet specifiek in jaargroepen. Het is dus breed inzetbaar door de gehele basisschool.
• Paletti kan groepsoverschrijdend ingezet worden.

Bij het uitvoeren van de opdrachten word altijd gebruik gemaakt van het palettibord

Categorie+n

Verschillende vakken en leerdoelen kunnen met Paletti geoefend worden. Klik op de links onder de afbeeldingen om ze te bekijken.EngelsRekenenConcentratie & Waarneming

Taal - Lezen

Plus (hoogbegaafdheid)

Paletti benodigdheden

Meer informatie
SKU 43650-h-nc-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Paletti Rekenen Plus
Jouw waardering