Op bezoek

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Op bezoek - Handpop Zoem

1310-185198

€ 41,75

Van Op bezoek is alleen de handpop Zoem nog verkrijgbaar.

Hoe gaat het er aan toe in groep 3? Wat gaan we doen? Hoe ziet de klas eruit?

Dat zijn de vragen die kleuters hebben voordat ze naar groep 3 gaan. Op veel scholen gaan de oudste kleuters daarom aan het einde van het schooljaar alvast even wennen in groep 3.

Met de uitgave Op bezoek geeft u die wendag nog meer inhoud. Op het moment dat de kleuters komen wennen, hebben de leerlingen in groep 3 er al bijna een jaar op zitten. Ze weten er dus veel van. En dat mogen ze allemaal vertellen aan de kleuters. Op die dag leren de kleuters al veel materialen van groep 3 kennen, bijvoorbeeld de wandplaten in de klas, het werken in het werkboekje en ze maken kennis met Zoem de bij.

Het programma sluit aan bijIk & KoenSchatkist. Het pakket Op bezoek bestaat uit een verhalenboek met cd, de wandplaat Zoem, set beloningsstickers Zoem, handpop Zoem en een toelichting met kopieerbladen.

Materialen

Het lespakket (niet meer verkrijgbaar) met de twee verhalen heeft de vorm van een koffer. Met deze koffer vol verhalen gaan de leerlingen dus ‘op bezoek’. Het eerste verhaal ‘Op zoek naar gezoem’ wordt voorgelezen aan de kleuters in groep 2. Daarna nemen de kleuters het boek mee naar groep 3. Daar leest de leerkracht van groep 3 het tweede verhaal ‘Oem! Oem!’ voor. Met de bijbehorende cd kunnen de kleuters de verhalen later nogmaals beluisteren. Ook staan er twee leuke liedjes op: een over de letter z én een liedje over Zoem de bij.

Bij Op bezoek hoort net als bij Schatkist en Ik & Ko een grappige handpop: Zoem de bij. Dit bijtje staat op alle wandplaten van Veilig leren lezen en is ook terug te vinden in andere materialen van de methode. Met Zoem maakt u het wennen dus extra aantrekkelijk voor de kleuters.

Bij Op bezoek hoort zowel een toelichting voor de leerkracht van groep 2 als een voor de leerkracht van groep 3. De benodigde werkbladen zijn als kopieerbladen achterin de toelichting opgenomen. (niet meer verkrijgbaar)

Meer informatie
SKU zwij160-nc-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Op bezoek
Jouw waardering