Nascar

€ 19,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
supershow, superspeed, superstars

De Amerikaanse raceklasse NASCAR is in Amerika veel groter dan de Formule 1, maar heeft ook buiten de Verenigde Staten een grote groep liefhebbers. NASCAR bestaat al sinds 1948 en heeft zich ontwikkeld tot een verslavende combinatie van pure autosport en entertainment. Met respect voor tradities en helden uit het verleden, maar ook met coureurs met een wereldwijde Superstar-status.

NASCAR maakt in Nederland een sterke groei door. Ook omdat Ziggo Sport alle 38(!) races die het kampioenschap jaarlijks telt wekelijks live uitzendt. Het commentaar bij die wedstrijden, die vaak op zondag prime time Nederlandse tijd worden verreden, wordt verzorgd door de auteur, Rick Winkelman.

In het boek NASCAR beschrijft Rick Winkelman onder de meer de historie, tradities, de helden, anekdotes, gekke verhalen en de techniek van deze vorm van autosport vol show, snelheid en superstars. Een kennismaking met een vorm van autosport die in Nederland snel aan populariteit groeit, maar waar nog nooit een Nederlandstalig boek over is verschenen.

Auteursinfo
Rick Winkelman werkt als autosportjournalist voor diverse media. Hij was Formule 1-pitreporter en verslaggever bij RTL en is tegenwoordig onder andere commentator en senior redacteur bij Ziggo Sport. Mede auteur van het succesvolle Formule 1 boek ' van Melbourne tot Abu Dhabi'.
Meer informatie
SKU 9789492500762
Auteur ?
Imprint ?
NUR ?
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Nascar
Jouw waardering