Luistervaardigheid Engels

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Luistervaardigheid Engels - netwerk

1480-01015

€ 354,76

Luistervaardigheid Engels - standalone

1480-01014

€ 32,39

Met het programma Luistervaardigheid vergroot de leerling zijn beheersingsniveau van luistervaardigheid. Hij kan zich met dit programma uitstekend voorbereiden op de luistertoets van het CITO.

Doelgroep

Leerlingen van de BAVO en onderbouw vmbo die zich voorbereiden op de luistertoets van het CITO. En iedereen die zich gesproken Frans, Duits of Engels beter eigen wil maken.

Inhoud

Het programma bestaat uit drie modules. In de eerste module raken de leerlingen vertrouwd met de technieken die men dient te beheersen om een luistertoets succesvol te kunnen maken. Via gevarieerde opdrachten zoals "wat was het laatste woord dat je hoorde" en "wat zal het volgende woord zijn" wordt de leerling steeds geconfronteerd met de noodzaak geconcentreerd te blijven luisteren en alert te reageren op onverwachte situaties. In de tweede module maakt de leerling ruim 100 gevarieerde opdrachten bij verschillende fragmenten. Bij de derde module kan het fragment maar eenmaal beluisterd worden. Hierdoor wordt een echte toetssituatie nagebootst.

De afsluitende toetsen zijn CITO-luistertoetsen op bavo en/of op vmbo-niveau.

Werkwijze

De leerling kan ervoor kiezen de aangeboden leerweg stapsgewijs te volgen. Ook kan hij zelf de volgorde bepalen waarin hij met Luistervaardigheid wil werken.

Sterke Punten

De leerling krijgt tijdens het werken feedback op zijn antwoorden; de leerling heeft steeds een overzicht van zijn vorderingen. in de tweede module kan de leerling het geluid naar eigen behoefte vaker afspelen..

Bij de netwerkversie wordt een docentenmodule geleverd. Met deze module kan de resultaten van de leerlingen worden bekeken.

Meer informatie
SKU 90.02.02-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Luistervaardigheid Engels
Jouw waardering