Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto

€ 32,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Leren uit een vertrouwd papieren theorieboek
Het leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Het theorieboek is onderverdeeld in een overzicht van de basisbegrippen, gevolgd door 25 hoofdstukken met dezelfde indeling als die het CBR hanteert. Elk hoofdstuk in het theorieboek wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het theorieboek bevat alle theoriestof die nodig is voor het CBR theorie-examen en voldoet aan de nieuwste Europese normen.

Theorie-examens oefenen via het internet
Daarna wordt het tijd om de testen of alle verkeerskennis paraat is. Wat is gemakkelijker dan een oefen theorie-examen te doen op exact dezelfde wijze als het CBR deze afneemt? Na afloop van elk examen volgt naast de mededeling of je geslaagd of gezakt bent, ook een score per onderdeel.

Deze onderdelen komen overeen met het theorieboek. Maakt je veel fouten in onderdeel K, dan kan je hoofdstuk K in het theorieboek er beter nog eens op naslaan. Na elk examen krijgt je, indien gewenst, ook nog eens een uitgebreide uitleg per vraag.

Bij dit pakket krijgt je 10 uur toegang tot de theorie-examens. Je kunt het oefenen van theorie-examens net zovaak onderbreken als u wilt, alleen de tijd dat je online aan het oefenen bent telt. Je kunt eventueel via de website tijd bijkopen.

Voor het oefenen van het theorie-examen heb je een moderne computer met internet aansluiting en geluid nodig.
Meer informatie
SKU 9789490797348
Druk 1ste
Auteur ?
Imprint LENS Verkeersleermiddelen
Aantal pagina's 256
Verschijningsdatum 24 jan. 2017
Verschijningsvorm Paperback
NUR 100 - Educatieve uitgaven algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto
Jouw waardering