Leiding geven aan...

€ 15,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Perspectieven op leren en leiderschap

Als schoolleider heb je indirect invloed op de leerling en zijn ontwikkeling, maar een directe invloed op het welbevinden en de betrokkenheid van je teamleden. Onderwijs vraag om leiderschap met lef, dat ruimte biedt en wat meer verbeelding vraagt. In dit boek beschrijven de auteurs in negen hoofdstukken, op basis van State of the art theorie, praktische tips en treffende voorbeelden, actuele thema’s waarmee schoolleiders van nu de nodige uitdagingen (kunnen) ervaren. De themakeuze is gebaseerd op alles wat de auteurs horen en proeven in hun werk als trainer, opleider of adviseur, maar is vooral ingegeven door (inter)nationale onderwijsontwikkelingen.

Deze uitgave is ontwikkeld in samenwerking met de AVS. De voorzitter van de AVS schreef het inleidende hoofdstuk ‘Leiding geven aan een onderwijsinstelling’.


Op weg zijn met je team in een tijd met verandering als enige constante maakt onzeker. Ook daar heb je als schoolleider mee te dealen.

Meer informatie
SKU 1310-361267
Auteur Reinoud Buijs, Martine Creemers, Frank Cuppers, Petra van Haren, Jan Heijmans, Berend Redder, Martijn Smoors, Johan Spitteler, Michel van de Ven
Uitgever Uitgeverij OMJS i.s.m. Stichting de Brink
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Leiding geven aan...
Jouw waardering