Kwaliteitenspel

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Handleiding Kwaliteitenspel

1470-01010

€ 31,50

Kwaliteiten

1470-01009

€ 24,95

Kwaliteitenspel

1470-00005

€ 29,95

Een kleurrijk persoonlijkheidsspel dat helpt om meer zicht te krijgen op de vraag: Wie ben ik?

Dit spel bestaat uit 140 kaarten met daarop karaktereigenschappen. Op de ene helft staan woorden die kwaliteiten aanduiden, bv. betrouwbaar, flexibel. Op de andere helft staan woorden die vervormingen (of valkuilen) aanduiden, bv. arrogant, slordig.

Door het spelen van het Kwaliteitenspel kun je een antwoord vinden op vragen als:

  • Welke zijn mijn sterke en minder sterke kanten?
  • Hoe zien anderen mij?
  • Welke kwaliteiten wil ik ontwikkelen?

Het Kwaliteitenspel is ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Het is dan wel gewenst een voorselectie te maken uit de kaarten. Bij het spel vind je instructies voor drie verschillende spelvormen.

Het Kwaliteitenspel is in 12 talen vertaald en is een van de meest gebruikte kaartspellen voor training, coaching, opleiding en management in Europa.

Van tijd tot tijd zijn we bezig met vragen als: Welke bezigheden passen het beste bij mij? Hoe kan ik omgaan met eigenschappen van mezelf, die ik vervelend vind? Welke zijn mijn verborgen talenten?

Door kwaliteiten als invalshoek te nemen is het mogelijk een antwoord te vinden op deze vragen. Onze kwaliteiten vormen een belangrijke drijfveer van waaruit wij de dingen doen die we doen.

Handleiding Kwaliteitenspel

Deze ringband bevat 20 spelvormen die met het Kwaliteitenspel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden zijn: het geven van feedback, samenwerking, coaching en functioneringsgesprekken. Tevens zijn bij de meeste spelvormen vervolgopdrachten opgenomen, vaak gekoppeld aan het boek 'Kwaliteiten'.

Het boek: Kwaliteiten

Ieder van ons wordt in het dagelijks leven regelmatig geconfronteerd met zijn eigen-aardigheden. Je ontdekt dat je initiatiefrijk bent of gevoelig of zorgvuldig. Maar ook dat je soms bot doet tegen anderen of onverschillig.

Van tijd tot tijd zijn we bezig met vragen als:

  • Welke bezigheden passen het beste bij mij?
  • Hoe kan ik omgaan met eigenschappen van mezelf, die ik vervelend vind?
  • Welke zijn mijn verborgen talenten?

Door kwaliteiten als invalshoek te nemen is het mogelijk een antwoord te vinden op deze vragen. Onze kwaliteiten vormen een belangrijke drijfveer van waaruit wij de dingen doen die we doen.

Dit praktische en heldere boek is bedoeld om mensen te helpen hun eigen kwaliteiten optimaal te benutten. Het is niet alleen uitermate geschikt voor zelfstudie en voor gebruik in trainingen en opleidingen, maar ook als ondersteuning bij het werken met het Kwaliteitenspel. Je vindt in dit boek ook veel vragen en opdrachten om de theorie toe te passen.

Onderwerpen die in dit boek aan bod komen zijn o.a.: kwaliteiten in de knel, weerstand, karakterstructuren, latente kwaliteiten opsporen, omgaan met vervormingen, bezieling en visie.

Meer informatie
SKU 9789074123013-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kwaliteitenspel
Jouw waardering