Kets de Vries over mindfulness

€ 32,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
In dit monumentale boek, dat het resultaat is van 35 jaar onderzoek en praktijkervaring op het gebied van psychoanalyse, executive coaching en groepscoaching, tilt coachingsexpert Kets de Vries de coachingsrelatie naar een ongekend hoger plan.

In Kets de Vries over mindfulness richt hij zijn focus op de psychodynamische benadering van coaching en betrekt hij mindfulness bij het coachingstraject. Als geen ander doorziet hij de complexiteit van dit traject en hij slaagt erin deze op formidabele wijze inzichtelijk te maken. Hij laat zien hoe leer- en veranderprocessen zowel bij individuen als binnen organisaties plaatsvinden en staat stil bij hoe de menselijke geest hierop van invloed is. Aan bod komen niet alleen de strategische voordelen van coaching maar ook hoe coaching de basis legt voor persoonlijke groei en transformatie.

De inzichten in dit boek bieden aan zowel coaches als gecoachten kaders die hen helpen attitudes, overtuigingen en gedragingen om te vormen. 'Alle professionele coaches die hun eigen coachingsrelaties willen versterken en onderzoeken zouden dit boek moet lezen.' Prof. Dr. Erik de Haan, directeur Ashridge Centre for Coaching en hoogleraar Organisatieontwikkeling, Vrije Universiteit

Manfred Kets de Vries
Manfred Kets de Vries is als hoogleraar verbonden aan INSEAD. Hij is de autoriteit op het gebied van leiderschapsontwikkeling en auteur van meer dan 35 boeken, waaronder de bestsellers Kets de Vries over mindfulness en Leiderschap ontraadseld.
Meer informatie
SKU 9789462200845
Druk 1ste
Auteur Manfred F.R. Kets de Vries
Imprint Academic service
Aantal pagina's 240
Verschijningsdatum 22 sep. 2014
Verschijningsvorm Hardback
NUR 801 - Management algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kets de Vries over mindfulness
Jouw waardering