InFraMe

€ 59,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Dit boek ademt de praktijk van alledag en laat zien dat veel is geleerd van de fouten, maar ook van de zaken die goed uitpakten. Het helpt orga nisaties, maar ook de gehele IT-branche, een stuk verder nu Sogeti al die ervaring heeft gekanali seerd en opgetekend.
De methodiek staat open voor aanpassingen en aanvullingen; een model dat uit de open-source-wereld komt en de betrokken heid van velen beloont.
Nu gebruikersorganisaties hogere eisen stellen aan gebruiksgemak en lenigheid van de onder liggende infrastructuur, groeien de uitdagingen waarvoor projectleiders komen te staan.
InFraMe® biedt de handreiking om de infrastructuur zodanig in te richten dat aan alle eisen wordt voldaan. Het helpt die eisen helder te krijgen en te relateren aan beschikbare budgetten en tijdsduur.
Verrassingen worden tot een minimum beperkt omdat de methode leert rekening
te houden met alle aspecten die van belang zijn, en tevens leert te bepalen welke hulpmiddelen beschikbaar zijn.
Dat gebeurt op een gestructureerde manier, zodat bij een volgend infrastructuurproject gebruik kan worden gemaakt van de opgedane ervaringen.
Nieuwe vindingen waarbij je denkt: Dat is zo logisch; dat bestaat toch allang? wortelen snel. InFraMe® is zon vinding; geboren uit de branding van de dagelijkse praktijk.
Meer informatie
SKU 9789012581875
ISBN 9789012581875
Druk 1ste
Auteur R. Moerman
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Imprint Academic service
Aantal pagina's 245
Verschijningsdatum 4 jan. 2010
Verschijningsvorm Paperback
NUR 980 - Informatica algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:InFraMe
Jouw waardering