Het Zandkasteel (Sassa en Toto pop)

Waardering:
100% of 100
€ 28,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De creativiteit en taalontwikkeling van kinderen worden geprikkeld met de pluche poppen van Sassa en Toto uit Het Zandkasteel. Samen beleven ze spannende avonturen, tijdens het spel of tijdens het voorlezen. De poppen Sassa en Toto zijn leuk en leerzaam voor peuters op school èn thuis!

Poppen Het Zandkasteel

Deze bundel van Het Zandkasteel bestaat uit pop Toto en pop Sassa. Met de poppen kun je allerlei gevoelens spelenderwijs bespreekbaar maken. In begrijpelijke taal en op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Een pop helpt peuters te oefenen met nieuwe vaardigheden, onbekende dingen uit te proberen en hun grenzen te verleggen.

Het Zandkasteel

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen die peuters aanspreken. De drie hebben heel bijzondere neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuzenkriebeldans. Deze dans nodigt peuters uit om mee te bewegen. De drie karakters gaan op een vriendelijke, ondersteunende manier met elkaar om. Toto en Sassa willen alles zelf oplossen. Dat kan en mag mis gaan. Maar als het lukt, glimmen ze van trots. Dat geeft hen zelfvertrouwen.

Sasa en Toto zijn ook los te verkrijgen. Daarnaast kun je ook Koning Koos los bestellen. 

Meer informatie
SKU bm0008
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Het Zandkasteel (Sassa en Toto pop)
Jouw waardering