Gedragswaaier los

€ 17,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Deze Gedragswaaier los is een aanvulling op de complete set van de Gedragswaaier, die bestaat uit een handzame waaier, een ringband met handleidingen en een cd boordevol kopieerbladen. Handig wanneer u in elke klas of voor iedere leraar een waaier beschikbaar wilt hebben.

Ook al is hun intentie goed, toch vertonen leerlingen soms ongewenst gedrag. Hoe ga je daar op een positieve manier mee om?

De Gedragswaaier geeft snel en praktisch antwoord. Gebruik de waaier samen met de handleidingen en cd met aanvullend materiaal.

Stap 1: Zoek in de waaier naar een beeldbeschrijving die het beste bij het kind past.

Stap 2: Om helder te krijgen wanneer het probleem zich voordoet, ga je het kind een week observeren met het observatieformulier voor dit type gedraging (zie handleiding en cd).

Stap 3: Kies samen met het kind een benadering waarmee jullie als eerste aan de slag gaan. Kijk welk leerdoel hierbij hoort.

Stap 4: Bij de benadering hoort een concrete aanpak. Suggesties daarvoor staan in de waaier. Staat er een (boekje) achter een suggestie, dan biedt de handleiding extra toelichting. Je ziet bij die uitleg of er werkbladen beschikbaar zijn op de cd.

Stap 5: Als je weet wat je gaat doen, vul je het actieplan in (zie handleiding en cd).

Stap 6: Voer je plan uit. Houd de waaier met suggesties bij de hand.

Stap 7: Evalueer het resultaat van je aanpak. Vul de evaluatie in op het actieplan en kies zo nodig een nieuwe benadering.

Meer informatie
SKU 1310-414094
ISBN 9789461181961
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Gedragswaaier los
Jouw waardering