First steps into English

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

First Steps into English (E-E)

fse01x

€ 19,50Met dit kopieerbare werkboek kunnen enthousiaste leerkrachten en kinderen in groep 4, 5 en 6 met Engels aan de gang!

De kopieerbladen bieden, in combinatie met de luister-cd, de mogelijkheid om jonge kinderen op een creatieve manier met de taal in aanraking te laten komen of om kinderen die tijd over hebben op een zinvolle manier aan het leren van een extra taal te zetten.

Er worden tien thema`s behandeld die de kinderen aan-spreken: nice to meet you, this is me, in the classroom, the colours, the numbers, the animals, I have ... for breakfast, I have ... for lunch, the seasons, Santa Claus is coming.

Elk thema of hoofdstuk bestaat uit een woordenlijst, een aantal handige lesideeen en flexibel inzetbare kopieerbladen met liedteksten, raadsels, puzzels en andere speelse oefeningen. De kinderen kunnen hier zelfstandig mee aan de slag, maar de leerkracht kan er ook voor kiezen om bepaalde opdrachten klassikaal aan te pakken.

De voortgang van de kinderen is op een handige en overzichtelijke manier bij te houden op een werkpas. Door de leuke illustraties, de grote variatie aan werkvormen en de mogelijkheid om een diploma Engels te verdienen, zullen de kinderen met veel plezier Engels leren. Op de luister-cd staan alle dialogen en alle woorden (los en in zinsverband) uit de woordenlijsten.

Een kopieerbaar werkboek dat jonge kinderen uitnodigt om kennis te maken met het Engels en deze taal te verwerven. Zeer geschikt om zelfstandig mee te werken en voor differentiatie. Met de uitbreiding Engels - Engels versie op de workcards voor de leerlingen is dit boek ook zeer bruikbaar op Early Bird scholen!

Meer informatie
SKU fse01-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:First steps into English
Jouw waardering