Eigen Wijsheden Spel

€ 29,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

EIGEN WIJSHEDEN SPEL (ISBN 9789074123143)De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over de manier waarop u tegen onderwerpen als \'communicatie\', \'verandering\' of \'leiderschap\' aankijkt. Daarnaast nodigt dit spel u uit door middel van prikkelende vragen deze onderwerpen te koppelen aan uw persoonlijke ervaringen.


Het spel is geschikt voor allerlei soorten groepen, zowel in werk als priv+«. U leert elkaar op een verrassende manier beter kennen.Het Eigen Wijsheden Spel bestaat uit 144 kaarten. Op de voorzijde van de kaarten staat een citaat, op de achterzijde een vraag, gekoppeld aan het citaat. In veel gevallen zult u alleen met de vragen of alleen met de citaten werken. De citaten zijn verdeeld over zes thema\'s: leiderschap, communicatie, zingeving, verandering, persoonlijke ontwikkeling en relaties. Per thema zijn er 20 - 25 kaarten.Voorbeelden van citaten en vragen zijn:


* Het leukste dat je kunt worden is jezelf. Wanneer vind jij het lastig jezelf te zijn?


* Dwarsliggers houden de trein op de rails. Wanneer lag jij wel eens dwars en waar leidde dat toe?


* Als je niet durft te verdwalen, zul je nooit een nieuwe route vinden. Wanneer ging jij jouw eigen weg?Bij het spel vindt u instructies voor vijf spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.


Het Eigen Wijsheden Spel is ook leverbaar in het Engels en Duits (via uitgever).

Meer informatie
SKU 1470-01635
Druk 1ste
Auteur P.J.M Gerrickens
Imprint ?
Verschijningsdatum 7 okt. 2005
Verschijningsvorm Paperback
NUR 780 - Economie en bedrijf algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Eigen Wijsheden Spel
Jouw waardering