Differentiëren is te leren! (PO)

€ 32,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Differentiëren is de praktische uitwerking van het omgaan met de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen. Differentiatie is nodig om leerlingen optimaal te laten leren en zich goed te laten ontwikkelen. Sterker nog: je zult wel moeten differentiëren, omdat het huidige curriculum is afgestemd op de gemiddelde leerling. Eén van de meest prangende vragen van veel leerkrachten is daarom: hoe kom ik tegemoet aan de verschillen tussen leerlingen zodat zij allemaal optimale prestaties behalen?

Differentiëren is te leren!

De noodzaak om te differentiëren is groter dan ooit. Het nieuwe onderzoekskader van de inspectie, de Wet op de beroepen in het onderwijs en de Wet passend onderwijs zijn wat dat betreft glashelder: leerkrachten moeten differentiëren om goed tegemoet te komen aan de verschillen tussen leerlingen.

Voor wie is deze uitgave geschikt?

Deze herziene editie is wederom een praktisch basisboek voor het primair onderwijs, waarmee leerkrachten stap voor stap leren hoe zij kunnen differentiëren voor de sterke leerling en voor de leerling die extra uitleg, oefenstof en feedback nodig heeft. Vertrekpunt is de basisles, die uiteraard op orde moet zijn.

Bekijk de inhoudsopgave, het voorwoord en de voorbeeldpagina's in de bijlagen.

Van Differentiëren is te leren is ook een versie verschenen voor het voortgezet onderwijs.

Meer informatie
SKU 32418
Groepen Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tabblad Naam Producten
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Differentiëren is te leren! (PO)
Jouw waardering