Denkspellenpakket groep 5-8

€ 155,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Bestel het Denkspellen pakket om leerlingen die extra uitdaging nodig hebben tegemoet te komen. De spellen stimuleren het logisch nadeken, oefenen in strategisch plannen en hoe tactisch te spelen. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend leuk om de spellen te spelen.

Dit denkspellenpakket bestaat uit 7 verschillende spellen, daarnaast kun je extra opdrachtkaarten downloaden bij de Bijlagen, ontwikkeld door hoogbegaafdheidspecialist Lilian van der Poel, voor nog meer uitdaging en spelplezier.

De inhoud van het Denkspellenpakket groep 5-8:

Walls & Warriors

Hou je hoofd erbij in dit spannende denkspel waarin je je kasteel moet beschermen. Kan jij de muren op het spelbord zo plaatsen dat de blauwe ridders binnenin het kasteel zitten en de rode buiten blijven? Ontdek Walls & Warriors met 80 opdrachten met stijgende moeilijkheidsgraad.

Penguins on ice

Penguins on ice oefent op een coole manier ruimtelijk inzicht en logisch denken. De vijf puzzelstukken (vijf ijsschotsen mét pinguïns!) moeten samen op het spelbord passen. De vijf stukken kunnen van vorm veranderen, waardoor andere geometrische vormen ontstaan. Leerlingen vinden op deze manier zelfstandig of in tweetallen uit hoe de pinguïns op de juiste plaats passen.

North Pole Expedition

Leg alle puzzelstukken zo op het spelbord, dat de ijsberen op het ijs staan en de vissen in het water zwemmen.

Roadblock

Blokkeer de rode auto, voor je hersens blokkeren! Met Roadblock oefen je logisch denken, strategisch inzicht en visueel en ruimtelijk inzicht.

Anti-virus

Laat je immuunsysteem werken en verwijder het virus voordat het zich kan vermenigvuldigen. Anti-Virusis een schuifpuzzel. De puzzelstukken kunnen diagonaal en groepsgewijs verscholven worden. Anti-Virusis een logische puzzel. Leerlingen oefenen zo logisch denken, strategisch plannen en visuele en ruimtelijk inzicht

Quadrillion

Leg de 4 magnetische spelbordjes tegen elkaar, zodat je één groot spelbord hebt. Plaats de 12 kleurrijke puzzelstukken op het spelbord. Je mag de puzzelstukjes niet plaatsen op de zwarte en witte stippen. Elk van de ontelbare opdrachten heeft meerdere oplossingen. Maar kan jij er één vinden?

Tantrix

Gegarandeerde breinbrekers met Tantrix Game Pack. Leerlingen leren strategisch denken, problemen oplossen, plannen en trainen hun geheugen. Geluk en vaardigheid spelen daarnaast ook een rol.

Toppletree

Plaats vier takken op een rij en maak jezelf blij! Toppletree is een boomgroeispel dat vraagt om strategisch inzicht. Hoe zorg je ervoor dat je vier takken in jouw kleur aan elkaar plaatst, zonder dat de boom omvalt. Voor 2-4 spelers.

Meer informatie
SKU dsp61
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Denkspellenpakket groep 5-8
Jouw waardering