Denkspellenpakket groep 1-4

€ 175,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De denkspellen in dit pakket stimuleren je leerlingen om logisch na te denken, strategisch te plannen en tactisch te spelen. De denkspellen bieden niet alleen flinke mentale uitdagingen, maar ook veel spelplezier. Het pakket is speciaal samengesteld voor de leerlingen die extra uitdaging nodig hebben op de basisschool. De spellen vergen logisch denken, ruimtelijk inzicht en strategisch spel.

Dit denkspellenpakket bestaat uit 8 verschillende spellen. Daarnaast zijn er door hoogbegaafdheidspecialist Lilian van der Poel extra opdrachtkaarten ontwikkeld voor nog meer uitdaging. Je kunt deze downloaden onder Bijlagen.

Colour Code

Leerlingen kiezen een van de 100 afbeeldingen en bouwen deze na met behulp van twee of meerdere kunststof vierkanten met geometrische vormen. Het lijkt een eenvoudig spel, maar is soms lastiger dan het lijkt! Dit leerspel biedt veel uitdaging met de vier verschillende niveaus: starter, junior, expert en master. Per niveau zijn er 25 uitdagingen. En steeds moet er laag voor laag gecheckt worden of de uiteindelijke afbeelding klopt.

Trucky 3

Trucky 3 bestaat uit 3 vrolijke vrachtwagens. Leerlingen helpen de vrachtwagens op weg naar hun volgende bestemming. Ze moeten ervoor zorgen dat de vracht, die bestaat uit geometrische vormen, precies past in de laadruimtes van de vrachtwagens. Trucky 3 is een echt leerspel: het combineert speelgoed met het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht.

Dynosaurs: Mystic Islands

Hoe zorg je ervoor dat de vleesetende dinosaurussen niet de plantenetende dinosaurussen opeten? Lukt het om de dinosaurussen op aparte eilanden te plaatsen?

Jumpin

Kan jij de konijntjes helpen naar veiligheid te springen. Gebruik andere konijnen, paddestoelen en zelfs de vossen om ervoor te kunnen zorgen dat de konijnen in hun hol kunnen verstoppen. Met 60 verschillende uitdagingen.

Camelot Jr

Bouw een route, zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. In deze puzzel wordt logica, ruimtelijk inzicht en fijne mortoriek gecombineerd. Op de opdrachtkaarten staat de uitgangspositie aangegeven. De leerling bouwt met de blokken een route.

Bunny Boo

Tover een konijn tevoorschijn! Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het op het rode, gele of blauwe blok? Met dit spel kunnen jonge kinderen oefenen met ruimtelijk inzicht. 

Drie kleine biggetjes

Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen én hoe ze door het raam naar buiten kunnen kijken. Hoe zorg je ervoor dat ze buiten kunnen spelen en kan je de biggetjes helpen als de boze wolf in de buurt komt?

Hide and Seek Jungle

Kijk uit wat je doet in deze jungle! Dit spel oefent logisch denken, strategisch plannen en ruimtelijk inzicht. Hoe zorg je ervoor dat alleen de dieren op de opdrachtkaart zichtbaar blijven?

Meer informatie
SKU dsp60
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Denkspellenpakket groep 1-4
Jouw waardering