Denk door en doe - Natuur lespakket 2 (extra set 5 leerlingen)

€ 32,00
 • Uitgebreid assortiment
 • Van bekende onderwijsuitgevers
 • Passend bij elke leerbehoefte
 • Voor en door onderwijsprofessionals

Let op: deze aanvulset voor 5 leerlingen is alléén te bestellen in combinatie met een Denk door en doe - Natuur lespakket 2 (hier te bestellen)!

  • Het lespakket 2 Denk door en doe - Natuur bevat 15 thema's van elk twee lessen.
  • Je bepaalt zelf wanneer je start met de lessen.
  • Je bepaalt zelf welke thema's je wanneer behandelt.
  • Je krijgt toegang tot alle digilessen en ontvangt alle denk door en doe-bladen in één zending.

  Lessen Denk door en doe - Natuur

  Er zijn twee lespakketten van Denk door en doe - Natuur beschikbaar. Hieronder wordt de inhoud van lespakket 2 beschreven.

  Het lespakket van Denk door en doe - Natuur bevat 30 lessen, met elke les toegang tot de bestaande video’s van Nieuws uit de Natuur van Schooltv, een verdiepende instructie, inoefening op het digibord, per twee lessen een toets én denk door en doe-bladen. De uitdagende opdrachten op deze denk door en doe-bladen zijn ontwikkeld volgens de meervoudige intelligentietheorie en de 21ste eeuwse vaardigheden.

  Met de combinatie van beeld (Schooltv-video’s) en lesstof stimuleert het lespakket de kinderen om in actie te komen, samen te werken en oplossingen te bedenken. Het lespakket is flexibel inzetbaar tijdens de les of in een weektaak en draagt bij aan hogere leeropbrengsten. Bekijk of probeer hier een proefles of download de Denk door en doe-blad bij les 1 en 2 onder Bijlagen op deze pagina.

  Het lesaanbod dekt de kerndoelen voor groep 5 en 6. Het lespakket hoort bij het leergebied oriëntatie op jezelf en de wereld. De 15 thema's van lespakket 2 zijn: schooltuinen, kleine beestjes, in het bos, herfst, eten van ver en dichtbij, zoet en zout, jager en prooi, overleven, beperkingen, ruimtevaart, iedereen een plekje, lente, neerslag, ziek en gezond, in het groen.

  Alle lessen duren ongeveer 50 minuten: 20 minuten video Schooltv, 15 minuten voor de digi-les en 15 minuten verwerking met de denk door en doe-bladen. 

  Lespakket Denk door en doe - Natuur

  • Een basislespakket is voor 25 leerlingen, geeft toegang tot 30 digilessen en bestaat uit 15 denk door en doe-bladen per leerling. Je kunt het aantal denk door en doe-bladen met een veelvoud van 5 exemplaren verhogen. Overleg met je collega’s; voorkom dubbele bestellingen.
  • Je ontvangt alle denk door en doe-bladen in 1 zending.
  • Je ontvangt tevens een geprint certificaat met jouw persoonlijke link naar de digilessen.
  • Je krijgt vanaf het moment van bestellen 15 maanden toegang tot de digilessen. Dit is niet schooljaar gebonden.

  Nieuws uit de Natuur

  Duik samen met de presentatoren de natuur in en leer alles over de vlinder of een winterslaap.

  Meer informatie
  SKU LNUNLP2-5
  Schrijf uw eigen review
  Je plaatst een review over:Denk door en doe - Natuur lespakket 2 (extra set 5 leerlingen)
  Jouw waardering