De kracht van zacht

€ 20,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Sommige mensen lijken geboren verkopers. Maar, zijn ze ook echt als verkoper geboren? Natuurlijk niet! De geboren verkoper bestaat niet, integendeel, de professionele verkoper is voortdurend bezig zichzelf bij te schaven. Verkopen is een vak en om het goed te kunnen, zijn veel oefenen en een eigen stijl ontwikkelen belangrijke voorwarden.
In dit boek leert u hoe u dat doet. De kracht van zacht behandelt in acht hoofdstukken onmisbare theorie en de belangrijkste basiskennis en-technieken van het salesvak. Dat gebeurt op basis van het opleidingsmateriaal van ISBW. Tegelijkertijd brengt dit boek u ook de nieuwste inzichten op het gebied van verkooptechnieken: hoe maak ik een onvergetelijke eerste indruk? Hoe flirt ik professioneel? Wat is mijn eigen verkoopstijl?
In De kracht van zacht krijgt u als moderne en professionele verkoper dus alle handvatten. Als u op de hoogte wilt blijven van de modernste ontwikkelingen op salesgebied en tegelijkertijd uw basiskennis wilt opfrissen, is het boek voor u als professional onmisbaar. En omdat dit boek voldoet aan de NIMA Sales-A exameneisen is het ook een must voor de beginnende verkoper. Kortom, een boek voor iedere verkoper die het beste uit zichzelf wil (blijven) halen!
Jan-Willem Seip heeft nadat hij ruim dertienjaar in de sales, recruitment en opleidingswereld gewerkt heeft, vanaf begin 2002 zijn eigen coachingspraktijk Vendicum opgericht (www.vendicum.nl).
Naast zijn rol als salescoach is Jan-Willem docent op diverse HBO's en een Internationale Business School, en is hij trainer bij ISBW. Verder verzorgt hij regelmatig workshops en lezingen over sales, acquisitie en netwerken.
Hij heeft diverse artikelen over verkoop op zijn naam staan en zit in de redactie van het tijdschrift SalesExpert. Jan-Willem Seip is verbonden aan het NIMA waar hij schriftelijke NIMA Sales-A en Sales-B examens schrijft en examineert.
Meer informatie
SKU 9789058710475
ISBN 9789058710475
Druk 1ste
Auteur Jan Willem Seip
Uitgever Uitgeverij Thema
Aantal pagina's 256
Verschijningsdatum 22 sep. 2006
Verschijningsvorm Paperback
NUR 801 - Management algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:De kracht van zacht
Jouw waardering