Creareeks: Groot Applaus

€ 14,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Na het overdonderende succes van Klein applaus een splinternieuw creaboek voor 9- tot 12-jarigen!
Hoe kan je erg leuk en zinvol toneelspelen met kinderen van 9 tot 12 jaar? Groot Applaus geeft een speels en doordacht antwoord.

Groot Applausis een doe-boek voor in de dagelijkse lespraktijk.
Je vindt er 36 kant-en-klare lessen binnen het domein ‘drama’ en heldere achtergrondinformatie om als leerkracht zelf drama-activiteiten te bedenken en te begeleiden.

Na Klein applaus, drama-activiteiten met 3- tot 9-jarigen (2003) staan in dit deel drama-activiteiten centraal voor de bovenbouw van de basisschool (9-12 jaar). Na een theoretische onderbouwing (wat is drama, hoe bouw je lessen op, welke plek neemt het in binnen muzische vorming, welke randvoorwaarden moet je cre┘ren) wordt het grootste deel van dit eenvoudig uitgevoerde boek in beslag genomen door een leerlijn, gepresenteerd in de vorm van in totaal 24 lessen. Deze lessen (vaak inspelend op een actuueel thema) worden gepresenteerd in een vast format (werken aan..., materiaal, inspiratie, korte samenvatting, uitwerking en eventueel varianten) wat de leerlijn overzichtelijk maakt in het gebruik. Het taalgebruik is helder en zeker niet moeilijk.

Meer informatie
SKU cre16
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Creareeks: Groot Applaus
Jouw waardering