Conceptueel bouwen in vogelvlucht

€ 12,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Met alle ontwikkelingen die op de bouwsector afkomen is het een steeds grotere uitdaging om vernieuwing en verduurzaming te realiseren. Immers, de eindgebruiker wil niet meer betalen, de vastgoedsturing zorgt voor scherpere rendementseisen en ook voor aannemers moet op lange termijn een reële boterham te verdienen zijn.
Nieuwbouw en renovatie moeten dus beter én goedkoper. Conceptueel Bouwen en Renoveren is een efficiënte en doelmatige manier om uw vastgoedopgaven in te vullen. Het past in de lijn van ketensamenwerking, regisserend opdrachtgeverschap en gebruik van internet.
Wat Conceptueel Bouwen precies is en hoe het werkt, leest u in dit boekje. Wellicht dat de voordelen van Conceptueel Bouwen u uitdagen dit te verkennen en te gaan toepassen.
Over de auteur
Pieter Huijbregts is grondlegger van conceptueel bouwen en dé expert op dit gebied. In 2005 verscheen zijn eerste publicatie over conceptueel bouwen. Begin 2007 was hij initiatiefnemer van het Netwerk Conceptueel Bouwen en begon hij een website waarop concepten overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht. De afgelopen jaren is hij bezig geweest om conceptueel bouwen verder te verkennen in tal van artikelen, columns in blogs.
Meer informatie
SKU 9789492528209
Druk 1ste
Auteur Pieter Huijbregts
Imprint S2 Uitgevers
Aantal pagina's 35
Verschijningsdatum 1 sep. 2017
Verschijningsvorm Paperback
NUR 955 - Bouwkunde
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Conceptueel bouwen in vogelvlucht
Jouw waardering