Coco Colecto

€ 31,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Educatief spel; rekenen, strategsich nadenken over alle zetten. Erg leuk leerspel!

Het spel daagt kinderen uit om met behulp van hun rekenkundige vaardigheden vooruit te komen in het spel. Hoewel de winnende strategie+n afhangen van slim gebruik van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en/of delen, is het leerproces voor de kinderen bijna onzichtbaar. Daarvoor zijn ze te druk bezig met plezier beleven.

Coco Colecto is een veelzijdige verzameldoos van 4 verschillende spellen (en 11 spelvarianten) met verschillende leerniveaus die inspelen op de ontwikkeling van de rekenkundige vaardigheden van het kind.
De opbouw van speelmogelijkheden in elk spel maakt dat de spellen al vanaf 3-4 jaar gespeeld kunnen worden maar ook leuk en uitdagend zijn voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.

De spelconcepten gecombineerd met de aansprekende vormgeving van het ontwerpbureau 2DSign laten zien dat educatief, uitdagend en de fantasie prikkelend prima kunnen samen gaan in één spel.

Omschrijving van de uitgever:

Het leven van de lieveheersbeestjes is één groot feest, zolang ze tenminste genoeg bladluizen te eten hebben en de gevaren van spinnenwebben en vooral de spin zelf weten te ontlopen. Lijkt het je ook leuk om tweelingbroertjes te vinden, op bladluizenjacht te gaan of tegen je vriendjes te racen? Speel dan ook “Coco Colecto”!

Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

Meer informatie
SKU 1310-11281
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Coco Colecto
Jouw waardering