Citotoets begrijpend lezen 1; Groep 7 en 8

€ 24,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Citotoets Begrijpend lezen (1)

Voor leerlingen in groep 7 en 8

Vergroot je leesvaardigheid voor de Entree- en Citotoets. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Deel 1 van 2

De entreetoets voor groep 7 meet hoe een leerling er op dat moment voorstaat en in welke vakken de leerling nog extra bijgespijkerd moet worden. De entreetoets heeft een voorspellende waarde voor de centrale eindtoets van groep 8.

De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.

Met dit oefenboek kun je goed en verantwoord oefenen voor het onderdeel begrijpend lezen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. De type teksten die in de entreetoets en de centrale eindtoets worden aangeboden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld, is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit boek geeft je een gedegen voorbereiding op de entreetoets en de centrale eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen met begrijpend lezen en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Meer informatie
SKU 1470-01667
Druk 1ste
Auteur ?
Imprint Junior Einstein BV
Verschijningsdatum 1 apr. 2015
Verschijningsvorm Hardback
NUR 190 - Basisschool
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Citotoets begrijpend lezen 1; Groep 7 en 8
Jouw waardering