Boys and Girls - strategieën voor onderwijs aan jongens en meisjes in het VO

€ 41,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Boys & Girls Vo is een onmisbaar hulpmiddel voor leraren die werken met leerlingen in het voortgezet onderwijs. Het werkboek zorgt ervoor dat leraren een solide basis krijgen van leer- en studiegewoonten die leerlingen in de klas en thuis kunnen gebruiken. Het combineert op eenvoudige en direct toepasbare wijze de wetenschap op het gebied van de hersenen met onderwijsstrategieën, zodat ze op maandagmorgen de strategieën direct kunnen toepassen.

Inleiding van deze boekvertaling is geschreven door Lauk Woltring, gedragsspecialist.

In zijn klassieke bestseller 'Boys and Girls Learn Differently', verklaarde Michael Gurian de oorsprong en aard van genderverschillen in de klas. In zijn boek onderzocht hij het gedrag dat leraren waarnamen en de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd werden met zowel jongens als meisjes in de klas. Zijn volgende stap het boek 'Strategies for Teaching Boys and Girls', biedt docenten een hands-on tool gebaseerd op onderzoek en training van het Gurian Instituut met zowel basisscholen als scholen voor het voortgezet onderwijs. Het werkboek biedt praktische strategieën, lessen en activiteiten die in echte klaslokalen zijn getest en die ontwikkeld zijn om de unieke sterke punten van jongens en meisjes tot uiting te laten komen.

Het werkboek omvat de belangrijkste studiegebieden en biedt beproefde technieken om leren aantrekkelijker te maken voor alle leerlingen, ongeacht het onderwerp.
Verder is het een essentiële bron voor alle leraren die het onderwijs willen verbeteren en het beste uit leerlingen willen halen -ongeacht hun geslacht.

Meer informatie
SKU 1310-361249
Uitgever Onderwijs maak je samen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Boys and Girls - strategieën voor onderwijs aan jongens en meisjes in het VO
Jouw waardering